Invitaţie de participare la Proiectul Zestre pentru Europa – Capsula Timpului

Proiectul Zestre pentru Europa – Capsula Timpului se derulează între 6 decembrie 2006 şi 5 ianuarie 2007.

Pentru a participa, vă rugăm să urmaţi aceşti paşi:

  1. Publicaţi această invitaţie pe blog, împreuna cu linkul spre blogul unde aţi citit-o: Am gasit invitatia pe blogul… (eLearningBlog).
  2. Scrieţi una sau mai multe însemnări, surprinzând momente trecute, dar şi aşteptări – sub forma de text, imagini, clipuri audio / video.
  3. Încercaţi să culegeţi mărturii similare de la alte persoane din jur, care nu au bloguri – scriind câte o însemnare pentru fiecare.
  4. Convingeţi cât mai mulţi cunoscuţi să-şi deschidă blog, pornind chiar cu acest proiect – scrieţi o însemnare cu linkurile spre blogurile deschise.
  5. Adăugaţi tag-ul Technorati capsulaTimpului, la fiecare însemnare legata de proiect: <a href=”http://www.technorati.com/tag/capsulatimpului&#8221; rel=”tag”>capsulaTimpului</a>
  6. Urmăriţi apariţia însemnărilor în statisticile publicate pe blogurile iniţiatorilor şi pe blogul central Capsula Timpului.
  7. Vă mulţumim şi succes!

    Iniţiatori:

    Carmen Holotescu, Alina Hodovanu, Adrian Cristea & Cristi Manafu

2 gânduri despre &8222;Invitaţie de participare la Proiectul Zestre pentru Europa – Capsula Timpului&8221;

  1. Am dus mai departe initiativa pentru ca mi-a placut si mi s-a parut extrem de interesanta. Sper sa conving cat mai multi oameni sa-si puna gandurile in Capsula.
    Primele mele contributii cred ca vor veni in weekend.
    Cat despre mentiunea pe blog… 🙂 Cred ca ai vrea sa scoti smile-ul ala din denumirea blogului meu. Ca vad ca se comporta cam ciudat link-ul, cel putin in Firefox. 🙂
    My private…:D world

  2. Ruxx,
    Iti multumim pentru promptitudinea cu care ai dus mai departe initiativa noastra. Sper sa te incalzeasca cu ceva, faci parte dintre „cei 9”, dintre „bloggerii zilei intai”.
    De altfel, asa te-am si mentionat pe blog. Tinem legatura si asteptam prima contributie.

Lasă un comentariu