Ziua bună…

Chiar că se cunoaşte de dimineaţă. M-am amuzat un pic astăzi cu cârcotaşii, dar cel mai tare mă amuz acum… Tocmai am primit un mail de la My Job. Nu, nu e nici o ofertă de muncă… E vorba despre concursul lor, cu excursia în Grecia… 😆 la Halkidiki… 😆 Foarte tare mail…

MyJob te trimite in Grecia

In direct din Halkidiki: turismul de aventura

MyJob te trimite intr-o vacanta de vis in Sithonia, cel de al doilea brat al peninsulei Halkidiki. O peninsula cu atat mai cunoscuta cu cat, recentul incediu declansat pe bratul Kassandra, a fost tratat pe larg de mas-media internationala. Pregateste-ti aparatul de fotografiat, actualizeaza-ti CV-ul si fa-ti bagajele pentru Grecia! Mai sunt doar cinci zile pana la marea extragere! ACTUALIZEAZA CV-UL ACUM!

 

Halkidiki: o destinatie "fierbinte"

"Incendiul a izbucnit pe bratul Kassandra si 1000 de turisti britanici au fost afectati de evacuarea in masa", transmitea BBC in data de 22 august." Reprezentantii agentiilor de turism din Romania, prin intermediul carora romanii au plecat în Halkidiki, sustin ca situatia este sub control, motiv pentru care turistii nu cer sa revina in tara. Unii au solicitat doar sa fie mutati in zone care nu sunt amenintate de incendiu.", anunta, la randul sau, Realitatea TV. In doar doua zile, Halkidiki a devenit una dintre cele mai cunoscute destinatii de vacanta de pe intregul continent.

Departe de natura dezlantuita

Numita si paradisul secret al Greciei, Peninsula Halkidiki se afla in nordul Greciei si este compusa din trei brate: Kassandra, Sithonia si muntele Athos. In doar cinci zile, MyJob.ro va desemna castigatorul excursiei pentru doua pentru doua persoane in Sithonia. Un castigator care, daca va dori sa calatoreasca cateva ore, va putea povesti prietenilor care au fost urmele pe care incendiul le-a lasat in urma.

Unde vei fi cazat?

Hotelul in care vei fi cazat se numeste Estelle si se afla in statiunea Sithonia. Hotelul Estelle, finalizat in iulie 2005, este situat la numai 20-30 m de plaja intinsa de nisip. O plaja infierbantata doar de razele soarelui.

2 gânduri despre &8222;Ziua bună…&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s